Verbouw en renovatie

Met een grondige opknapbeurt kan een gebouw er vaak weer jaren tegen. Of het nu gaat om een woning, een gymzaal of een schoolgebouw: renoveren of verbouwen is een vak op zich. Baltus Bouw heeft het vakmanschap in huis voor de meest uiteenlopende verbouw- en renovatieprojecten. Wij kijken er naar uit om onze vakkennis aan u te tonen.

Baltus Bouw verzorgt de verbouw of renovatie van woningen in zowel de sociale woningbouw als in de vrije sector. Daarnaast zijn wij in staat vervallen statige herenhuizen, villa's en oorspronkelijke boerderijen weer in de volle glorie te herbouwen of te restaureren. Dit doen we onder andere in opdracht van particulieren, institutionele beleggers, woningbouworganisatie's en lokale overheden.

Verbouw of renovatie van bedrijfshallen, sportaccommodaties, scholen, kantoren horecagelegenheden e.d. vraagt om bijzondere kennis en ambacht. Baltus Bouw beschikt over eersteklas vaklieden en een flexibele organisatie om dergelijke ingrijpende projecten in goede banen te leiden.